J. Weemhoff
Jansweg 40
2011 KN Haarlem
T: 06 53238933
j.weemhoff@planet.nl

J. Peereboom
Duinlustparkweg 102
2082 EG
Santpoort-Zuid
T: 023-5492464
praktijkpeereboom@planet.nl

 

Citaten van cliënten die de PITstop training volgde:

"Ik herken nu beter mijn valkuilen en voel op tijd waar mijn grenzen liggen."

''Ik heb weer ruimte om vrij te ademen en te genieten van dingen waar ik eerst geen tijd voor had.''

 

 

Kosten en vergoeding

De kosten die vallen onder oefentherapie Mensendieck worden voor volwassenen vanaf 18 jaar vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Kijkt u in uw zorgverzekeringspolis voor het precieze aantal vergoedingen dat uw verzekering vergoedt. U bent namelijk zelf verantwoordelijk voor de gemaakte kosten.

Mevrouw Peereboom heeft met de meeste zorgverzekeraars een contract afgesloten voor de vergoeding van oefentherapie Mensendieck. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Jantiene Peereboom, tel: 023-5492464.

De tarieven die de praktijk voor oefentherapie Mensendieck hanteert, kunt vinden op www.praktijkpeereboom.nl/Tarieven.html

De kosten die vallen onder psychotherapie worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Psychotherapeutische behandeling door mevrouw Weemhoff wordt na afloop, of nadat u 1 jaar in behandeling bent, in rekening gebracht door middel van een DBC. In een DBC registreert zij uw diagnose en alle activiteiten die in het kader van onderzoek en behandeling zijn verricht. Wanneer de DBC gesloten wordt, wordt deze ingedeeld in een productgroep en wordt het bijbehorende tarief gedeclareerd bij uw ziektekostenverzekering of bij uzelf.

Mevrouw Weemhoff heeft met de meeste zorgverzekeraars een contract afgesloten, zodat zij de kosten rechtstreeks bij uw verzekeraar in rekening kan brengen. De vergoeding is dan 100% (m.u.v. het eigen risico voor de basisverzekering) voor DBC's die hun startdatum in 2011 en vanaf 2013 hebben.